Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home
 

Home

Vacature: Projectmedewerker MVO Platform

Vacature: Projectmedewerker MVO Platform

09-02-2016

Het MVO Platform is op zoek naar een gedreven Projectmedewerker (0.6 fte) die samen met de coördinator verantwoordelijk is voor zowel het faciliteren van de onderlinge afstemming tussen de leden, als de externe vertegenwoordiging. De nadruk voor de Projectmedewerker ligt op de interne organisatie, communicatie, relatiebeheer en projectmanagement van het MVO Platform.

Read More…

Mededingingsregels nog steeds belemmering voor MVO

Mededingingsregels nog steeds belemmering voor MVO

28-01-2016

Bedrijven moeten samenwerken voor MVO, stelt de Nederlandse overheid. Diezelfde overheid verbiedt echter samenwerking als dat volgens de mededingingswet een ‘kartel’ oplevert. Minister Kamp werkt aan een beleidsherziening, die deze tegenstrijdigheid zou moeten opheffen en meer ruimte moet geven aan samenwerking die een maatschappelijk doel dient. Helaas gaat de voorlopige versie van de herziening niet ver genoeg.

Read More…

Laat alle grote bedrijven rapporteren over MVO

Laat alle grote bedrijven rapporteren over MVO

16-12-2015

Nederland implementeert op dit moment de EU-richtlijn voor bekendmaking van niet-financiële informatie. Een kleine groep bedrijven moet voortaan een MVO-rapportage opleveren, inclusief informatie over het toepassen van due diligence.

Read More…

Auteursrecht:  icreative3d / 123RF Stockfoto

MVO Kieswijzer 2017

Politieke partijen en verantwoord ondernemen

Teaser MVO Platform Standpunten

Overheid en MVO

Voorstellen voor beter beleid

 
MVO Platform is hosted by SOMO